FOTO: Aminata dalās ar foto, kur redzama puskaila

tautaruna.lv 12.jūnijs 2019, 18:50
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pašmāju pazīstamā dziedātāja Aminata vietnē Instagram publiskojusi visai atklātu fotogrāfiju, kurā redzama puskaila. Māksliniece atklājusi, ka nesen iemācījusies sevi mīlēt tādu, kāda viņa ir.

Kā foto parakstā norāda dziedātāja, tad runa nav par seksu, bet par brīvību būt tādam, kāds esi, brīvību pieņemt sevi.

View this post on Instagram

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

"Pirms kāda laika, es sevi pieņēmu tikai tad, kad uzvarēju. Es mīlēju savu ķermeni, kad biju labākajā formā. Es vēlējos, lai fotogrāfijas ar mani tiktu uzņemtas no īpaša leņķa, lai mana seja izskatītos labi, ar kosmētiku, būvējot ideālo bilžu dzīvi šeit, Instagram," ierakstā angļu valodā norāda Aminata, kura atklāj, ka dzīve ir sniegusi dažas mācības, kas licis iemācīties un saprast, ka viņa ir pelnījusi mīlestību un cieņu ne no saviem panākumiem, ne tādēļ, ka izskatās labi kādā fotogrāfijā, bet tādēļ, ka viņa ir viņa pati.

"Man nav vienmēr jāuzvar, lai būtu mīlēta. Man nav neviens nav jāapmierina. Es varu sevi mīlēt tāpat, pat ja pieļauju kļūdas," norāda māksliniece.

Aminata 2015. gadā pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur izpildīja dziesmu “Love Injected” un izcīnīja augsto 5. vietu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas