Grandiozi! Kivičs un Skulme rīkos koncertu VEF Kultūras pilī

tautaruna.lv 5.jūnijs 2019, 14:33
 
Ekrānšāviņš no pasākuma afišas
Kamēr fani nebeidz sekot Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes gaitām Spānijā, tikmēr paši mīlnieki paziņojuši, ka viņiem gaidāms koncerts VEF Kultūras pilī.
“Es mīlu Tevi vairāk kā vakar”- tā nosaukts dueta koncertšovs. "Pēc uzstājīgiem šova skatītāju lūgumiem satikt populāro pāri dzīvē, duets nolēmis atsaukties un doties pie atbalstītājiem ar savu šovu. Klausītāji jau atzinīgi vērtējuši jaunā dueta pirmos divus skaņdarbus “Tā mēs mirdzam, tā mēs gaistam” un “Vanna”, kā rezultātā cilvēki sociālajos tīklos aktīvi rosinājuši duetu izdot albumu un uzstāties publikas priekšā," teikts pasākuma afišā.

Koncertā Kivičs un Skulme ne vien aprunāsies omulīgā gaisotnē ar klausītājiem, atklās sava reitingu līdera šova “Kivičs. Pavisam privāti” šokējošākās aizkulises, atbildēs arī uz visneērtākajiem skatītāju jautājumiem, bet arī demonstrēs dažādus talantus par kuriem sabiedrība, iespējams, pat nenojauš, paralēli caurvijot savu jauno muzikālo programmu, kurā visas dziesmas ir pilnīgi jauni, 2019.gadā tapuši akustiski oriģināldarbi.

Gaidāmajā koncertā duets Andris Kivičs un Liene Skulme sola daudzus pārsteigumus ne tikai vokālajā un horeogrāfiskajā ziņā, bet arī sportā un pat žurnālistikā, jo īpašs uzsvars tiks likts uz interaktīvu komunikāciju ar klausītāju, kuram tiks dota iespēja pašam tapt intervētam, kas sola padarīt koncertu par īpašu un neatkārtojamu piedzīvojumu. Autoršova apmeklētājiem būs iespēja uzdot savus, vēlams, visneērtākos jautājumus un līdz ar to aktīvi piedalīties koncertprogrammas satura radīšanā.

Pirmās 50 koncerta biļetes maksā 15 eiro.

Jau vēstīts, ka pāris šobrīd atrodas Spānijā un sociālajos tīkos turpina informēt par jaunākajiem notikumiem savā dzīvē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas