"Jauna sieviete man vēlēja nomirt!" Daneviča vēršas pie sekotājiem

tautaruna.lv 3.jūnijs 2019, 14:21
 
Lauris Vīksne/F64 Photo Agency
Pagājušajā nedēļā Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča vietnē Instagram visai asi atbildēja kādai sievietei, kurai pie sirds nebija gājusi viņas jauniegūtā matu krāsa. Viņasprāt, aktrisei labāk piestāvējuši tumši mati. Diskusijā iesaistījās arī citas dāmas, taču Daneviča nekautrējās stāties arī viņām pretī.

Pēcāk aktrise visus komentārus izdzēsa un pie ievietotās fotogrāfijas dalījās ar personisku stāstu. Kaut gan vēlāk arī tas no vietnes pazuda.

"Tieši pirms gada es atļāvos iesaistīties diskusijā ar jaunu sievieti, kas vēlēja man nomirt, jo viņa uzskatīja (uzskata), ka bez manis pasaule būtu labāka. Saruna izvērsās ļoti emocionāla un absolūti neproduktīva. Tagad, gadu vēlāk, nupat nāku no raidījuma "Cita domnīca", kur runājām par iemesliem, kas izraisa depresiju, trauksmi un domas par nāvi. Manā gadījumā būtisks iemesls ir pārlieku jūtīga un sakāpināti emocionāla dzīves uztvere," atzīst Daneviča.

Aktrise stāsta, ka gadu atpakaļ nāves vēlējumu dienā cietusi avārijā, un nolēmusi, ka tomēr būs pieejama sociālajos tīklos, lai mācītos runāt un reaģēt, stāstot par sevi un sev līdzīgi domājošiem prātiem un jūtīgām sirdīm. Daneviča norāda, ka viņai ļoti sāp neapdomīgas piebildes un šķietami nevainīgi komentāri, tādēļ arī viņa cenšas neuzbāzties ar personisku kritiku par citu ķermeni, gaumi vai izvēlēm.

"Nupat, šo rakstot, saņēmu ziņu, ka esmu jocīga un man vieta ir jocīgo pasaulē. Man ir žēl visu to, kas tic vienai patiesībai un vienai vidēji aritmētiskajai normālībai. Pārējos, kas redz un pieņem no sevis atšķirīgos, aicinu - būsim iejūtīgi, vairosim labo arī te, Instagram vidē, jo arī te raksta, lasa un publicē īsti, domājoši un jūtīgi cilvēki, kuru iekšējās cīņas mēs varam tikai minēt," pauž aktrise.

Instagram/ekrānšāviņš

Instagram/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka šī nav pirmā reize, kad aktrise atļāvusies būt rupja. Pērn kāds vīrietis sūkstījies, ka gan viņa, gan viņas mīļotais vīrietis Niklāvs Kurpnieks virtuālajā vidē pazemo bērnus, kas viņiem izsaka atzinīgus vārdus.

Jau iepriekš vēstījām, ka, beidzoties teātra sezonai, Daneviča ir izlēmusi spert drosmīgu soli un mainīt savu matu krāsu, no brunetes kļūstot par blondīni.

Jāatgādina, ka

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas