Mūziķis Aišpurs: Esmu izdarījis tieši to, ko no sevis kādreiz vismazāk gaidīju

tautaruna.lv 28.maijs 2019, 21:41
 
F64 Photo Agency
Grupas "The Sound Poets" līderis Jānis Aišpurs sarunā ar žurnāla "Santa" žurnālistēm Ievu Jātnieci un Ilzi Klaperi publikācijā "Trauslā un nesalaužamā vīrišķība" atklāj, ka izdarījis to, ko sev solījis nekad nedarīt sievietei, ar kuru nolēmis veidot ģimeni.

Rakstā par vīrišķību mūziķis norāda, ka pēc viņa domām tas, pirmkārt, ir godīgums pret sevi. "Arī attiecībās kādā brīdī rodas dilemma: būt ērtam un otram piemelot vai būt godīgam?" saka Aišpurs.

Dziedātājs atklāj, ka kādreiz teicis, ka nekad nešķirsies un nesāpinās sievieti, kura ir blakus, taču šķiršanās no sievas pienākusi ļoti nepiemērotā brīdī, kad jaunākā meitiņa bija pavisam maza. "Sevi daudz šaustīju jautājumos, vai mans solis ir vīrišķīgs vai nē. Tomēr, ja attiecībās būtu palicis, tas nebūtu godīgi pašam pret sevi. Vienu lietu gan sev pārmetu. Smagā lēmuma pieņemšanu vilku garumā un šādi savas šaubas un spriedzi uzliku otram cilvēkam, kuram jau tā nebija viegli," atklāj Aišpurs.

Pirms gada dziedātājs aizgāja no ģimenes mājas un sāka dzīvot viens, taču ar sievu turpināja "kopīgi rūpēties par bērniem, kā normāli vecāki." Savukārt šī gada janvārī mūziķa jau bijusī sieva Madara Līviņa-Aišpure presei atklāja, ka jau sen nojauta, ka Jānim ir attiecības ar dziedātāju Aiju Andrejevu, bet tolaik viņa esot bijusi stāvoklī, gaidot abu kopīgo atvasi, tāpēc nav varējuši to pārbaudīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:50

Jaunākās diskusijas