Vai Kivičam un Skulmei bijusi "saķeršanās" ar Tenerifes policiju?

tautaruna.lv 28.maijs 2019, 16:32
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Jau iepriekš ziņojām, ka savus sekotājus sociālajos tīklos pārsteidzis skandalozais pāris mūziķis Andris Kivičs un māksliniece Liene Skulme, paziņojot, ka pamet Kanāriju salas. Kādā no Lienes Instagram "stāstiņiem" ievērota sarakste, kurā Kivičs atklāj, ka pārim bijusi darīšanas ar "mentiem".

Vēstīts, ka Kivičs kādā no publicētajiem video krievu valodā paziņo, ka atrodas lidostā un brauc prom no Tenerifes. Blakus Kivičam ir Liene Skulme. "Mēs ar zaķīti esam kaut kāda lidostā un mēs braucam prom no Tenerifes," paziņojis Kivičs. Viņš skaidro, ka nezina, kāpēc jābrauc prom, bet tā esot lūdzis taksists.

Savukārt mūziķa sarakstē ar kādu vīrieti, kas "pazibējusi" Lienes uzņemtajā "Instagram" video. Tajā Kivičs atklāj, ka pāris "uz vīniņu paslīdējis", kas esot saistīts ar prombraukšanas stresu. Tāpat sarakstē mūziķis min, ka abi mīlnieki pēc iedzeršanas "dziedājuši pilnā rīklē" un pat "menti bija".

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau ziņots, ka skandalozais mūziķis Andris Kivičs ar mākslinieci un skaistumkonkursu laureāti Lieni Skulmi aprīļa beigās pameta dzimteni un pārcēlās uz dzīvi vienā no Kanāriju salām Tenerifē.

Pāris nolēma pamest dzimteni, jo nevarēja paciest apkārtējo un sabiedrības nosodījumu par abu attiecībām, kas izveidojās pērnā gada nogalē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas