Aizsaulē devies Olgas Rajeckas ģimenes mīlulis

tautaruna.lv 26.maijs 2019, 11:16
 
Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency
Latviešu estrādes zvaigznes Olgas Rajeckas meita Marija Migliniece sociālajā tīklā Facebook pavēstījusi, ka mūžībā devies ģimenes mīlulis, kaķītis Otto.
"Tikai dažas dienas atpakaļ, 20. 05, manai ģimenei notika nelaime. Mans labākais draugs, dvēseles radinieks un vismīlētākā būtne kaķis Otto tikai 6 gadu vecumā nomira. Man un manai mammai Olgai Rajeckai šis notikums joprojām ļoti sāp un ir grūti noticēt, ka tā ar mums varēja notikt," raksta Rajeckas meita.

Viņa atklāj, ka Otto nāves cēlonis ir saindēšanās ar žurku indi. Tā nonāvējot dzīvnieku 15 minūšu laikā, veikalā indi var iegādāties par 1.39 eiro.

"Otto bija un ir mūsu ģimenes loceklis. Ar šīm sajūtām es dalos tāpēc, ka vēlosBRĪDINĀT VISUS DZĪVNIEKU MĪĻUS! Otto bija labākajos gados, vesels runcītis ar spīdīgu spalvu un vienmēr labu apetīti. Viņam kā jau visiem kaķiem patika staigāt un ciemoties pie kaimiņiem, kuri par Otto vienmēr parūpējās un uzskatīja viņu par savu draugu. Diemžēl ne visiem mūsu kaimiņiem ir sirds. Mūsu kaimiņiene, neņemot vērā to, ka lielākajai daļai mājās dzīvo kaķi un suņi, nolēma, ka LABĀKAIS VEIDS, KĀ ATBRĪVOTIES NO GRAUZĒJIEM, IR LIETOT ŽURKU INDI," stāsta Migliniece.

Viņa uzskata, ka žurku indi būtu jāaizliedz tirgot vai arī no grauzējiem jālūdz atbrīvoties speciālistus. "Vislabākais variants tomēr ir atvērt savu sirdi kādam kaķim, kurš izķers Jums visas peles, ja viņas Jums tik ļoti traucē! Slazdiņi arī nav sliktākais variants," norāda dziedātājas meita.

Arī Rajecka komentārā apliecina, ka "Otiņš nomira 15 minūšu laikā, tas bija briesmīgi un neviens viņam nevarēja palīdzēt".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas