Viņķeles ieraksts par piedzīvoto Rīgā sajūsmina internetu

tautaruna.lv 25.maijs 2019, 11:27
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Lai gan pēdējā laikā ziņas par "Rīgas satiksmi" parādījušās ne tajā labākajā gaismā, Veselības ministre Ilze Viņķele velta atzinīgus vārdus kādam uzņēmuma pārstāvim.
"Visu cieņu lieliskajam garā 53.autobusa šoferim, kurš tikko meistarīgi izlavierēja, lai Šampēterī nesabrauktu uz ielas pēkšņi iztipinājušu ezīti. Cilvēcīgi un sirsnīgi," ceturtdienas pēcpusdienā mikroblogošanas vietnē twitter rakstīja ministre.

Tiesa, viņas sniegtā informācija, piemērma, auto ekspertam Paulam Timrotam lika norādīt, ka "riskēt ar pasažieriem, lai izglābtu ezi, ir diezgan bezatbildīgi."

"Tikai neņem ļaunā, bet apzīmējums “meistarīgi izlavierēt” lika domāt, ka šis manevrs prasīja kādas sevišķas prasmes, kā arī strauju braukšanas virziena maiņu. To māca autoskolā - mazu dzīvnieku dēļ ir bīstami mainīt braukšanas virzienu un apdraudēt citus satiksmes dalībniekus," norāda P.Timrots.

Ministre gan nav palikusi atbildi parādā, uzsverot, ka šoferis bijis tiešām meistarīgs. "Brauca lēnām, izlaida ezi starp priekšējiem riteņiem, nočekoja vai izgājis cauri un eleganti izlocīja autobusa asti."

I.Vinķelei atbildējuši arī "Rīgas satiksmes" pārstāvji, kuri pateikušies par atzinīgajiem vārdiem viņu uzņēmuma pārstāvim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas