Agnese Zeltiņa sekotājus priecē ar valdzinošu foto

tautaruna.lv 23.maijs 2019, 19:30
 
F64 Photo Agency
Aktrise un rotu zīmola "Soulstones" dibinātāja Agnese Zeltiņa sociālajos tīklos sekotājus iepriecinājusi ar īsti vasarīgu un valdzinošu foto.

Rotu zīmola sociālo tīklu profilā ievietotajā bildē aktrise ir valdzinošā gaiši zilā kleitā un, protams, ar viņas izgatavotajām rotām! Dažās stundās foto savācis vairāk nekā tūkstoš "patīk" klikšķu.

View this post on Instagram

A post shared by Jewelry from Natural Stones (@soulstonesbyagnesezeltina) on

Jau ziņojām, ka šā gada sākumā Agnese Zeltiņa pieņēma māsas un dermatoloģes Laumas Valeines izaicinājumu ievērot īpašu režīmu, kurā no ēdienkartes tiek izslēgts cukurs, milti, glutēns un piens. «Jūtu, ka man ir ļoti daudz enerģijas un esmu kļuvusi arī slaidāka. Tomēr jāatzīst, ka šim izaicinājumam nepievērsos, lai nomestu svaru, bet gan tāpēc, ka treniņos patērēju ļoti daudz enerģijas. Līdz ar jauno izaicinājumu man ir vairāk spēka un nav noguruma. Papildus arī lietoju uztura bagātinātājus un visu gadu D vitamīnu,» par savu jauno izaicinājumu stāsta aktrise.

Agnese Zeltiņa (47) ir latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise, modele, rotu dizainere, uzņēmēja un bijusī TV šovu vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas