Friskes ģimenes milzīgo parādu atmaksā dziedātājas mazais dēls

tautaruna.lv 27.maijs 2019, 12:16
 
Tass/Scanpix
Kā kļuvis zināms, lielu daļu naudas (110 000 eiro), ko dziedātājas Žannas Friskes ģimene bija parādā labdarības organizācijai "Rusfond" apmaksājis viņas sešus gadus vecais dēls Platons.
Tiek ziņots, ka pārdota daļa savrupmājas Istrinskas rajonā, kas mantojumā pienācās Platonam, bet daļa naudas pārskaitīta fondam.

Tas noticis pēc tam, kad "Rusfond" vērsās tiesā, pieprasot Žannas ģimenei atdot 300 000 eiro. Tieši par šīs summas izlietojumu Friskes ģimene nevarēja atskaitīties.

Tiesa lika ģimenei naudu atdot, tika arestēti Friskes vecāku bankas konti, bet naudas tur nebija. Tad tiesa sāka interesēties par Friskes savrupmāju, kuru nopirka Žannas vīrs Dmitrijs Šepeļevs par 528 000 eiro.

Pirms pāris dienām fonds nāca klajā ar informāciju, ka no pārādniekiem saņēmis 110 000 eiro. Tieši par tādu summu tika pārdota mājas daļa, kas pieder Platonam.

Šajā lietā gan pagaidām ir daudz neskaidrību, jo, kā apgalvo Friskes ģimene, viņi neesot māju pārdevuši. Friskes tēvs apgalvojis, ka samaksājis juristiem 8 miljonus rubļu, lai tie palīdz atrisināt domstarpības ar fondu. Tagad viņš pieprasa naudu atdot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas