Igauņu ragana Merilina Kerro atklāj pārsteidzošu informāciju par diētām

tautaruna.lv 24.maijs 2019, 11:33
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Atbildot uz sekotāju jautājumiem par efektīvākajām diētām, igauņu ragana Merilina Kerro atklāj interesantu informāciju par diētām un pārmērīgu ēšanu, raksta "skaties.lv".
Merilina paziņojusi, ka pārmērīga ēšana, diētas parāda mīlestības un uzmanības trūkumu dzīvē.

Skaistule uzskata, ka, tāpat kā automašīna nevar braukt bez degvielas, tāpat arī ķermenis nevar funkcionēt bez ēdiena.

Mūs ietekmē viss, kas atrodas apkārt. Kādu ”degvielu” dosim savam ķermenim? Ēdienam ir jāsniedz bauda, jāuzmundrina ķermenis un dvēsele.

Daudzi cilvēki raganai jautā padomus kā notievēt, prasa efektīvas tievēšanas receptes.

Baltā ragana domā, ja cilvēkam nav pietiekami daudz uzmanības, mīlestības, tad viņš to visu aizvieto ar ēdienu. Kā nekā ēdiens spēj dot baudu, likt justies labi, radīt līdzīgu sajūtu mīlestības eiforijai.

Atkarība no ēdiena aizņem lielu daļu mūsu dzīves un domu, ir grūti no tās atbrīvoties. Var nedēļu vai mēnesi ievērot diētu, bet agri vai vēlu cilvēks atgriezīsies pie iemīļotā ēdiena.

Neviens nevēlas un nevar dzīvot vientulībā, bez uzmanības un mīlestības. Visas nosauktās lietas rada balansu, kas nepieciešams fiziskajai un emocionālajai labsajūtai.

Ragana aicina atteikties no cilvēkiem, kuri mūs izmanto un kuru ietekmē ievērojam diētas. Nebūs nekādu izmaiņu, kamēr nestrādāsim ar savu iekšējo pasauli, nesapratīsim, kas tieši pietrūkst un motivē pārmērīgi ēst.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas