Galkins skarbi izsakās par seriālu "Troņu spēles"

tautaruna.lv 21.maijs 2019, 20:12
 
Sputnik/Scanpix
Krievijas humorists Maksims Galkins seriālu "Troņu spēles" ir nosaucis par savu mīļāko TV projektu, taču tajā pašā laikā atzina, ka nav apmierināts ar seriāla nobeigumu.

Jāpiebilst, ka populārais seriāls noslēdzās, raisot tā faniem neizpratni. Seriāla skatītājus neapmierināja nobeigums un viņi pat aicina pārfilmēt pēdējo sezonu.

Arī slavenības pauž savu viedokli. Tā, piemēram, Galkins sociālajos tīklos piekrīt vairuma paustajam, ka pēdējā "Troņu spēļu" sērija bijusi briesmīga.

"Tas bija mana mīļākā seriāla drausmīgs fināls! Nezinu, kur sūdzēties," pauda Galkins.

Kā tika ziņots iepriekš, vienam no populārākajiem seriāliem televīzijas vēsturē "Troņu spēles", kas astoņu gadu ētera dzīves laikā godalgots ar 47 balvām "Emmy", svētdien pārraidīta noslēguma sērija.

ASV telekanāla HBO seriāla astoņās sezonās pavisam bijušas 73 sērijas.

Pēdējā sērija viduslaiku tēmās balstītajā sāgā, kas uzņemta pēc rakstnieka Džordža Mārtina romānu motīviem, ilga stundu un 20 minūtes, noslēdzot sižeta līniju ar vairāk nekā desmit varoņu līdzdalību.

Kā liecina telekanāla HBO dati, seriāla pēdējās sezonas auditorijas apjoms pārspējis agrākos rekordus, un katru sēriju tikai ASV vien vērojuši vidēji 43 miljoni skatītāju, kas, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, bijis kāpums par desmit miljoniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas