Madara Kiviča valdzina rozā kostīmā

tautaruna.lv 26.maijs 2019, 11:00
 
Instagram/ekrānšāviņš
Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva Madara vietnē Instagram dalījusies ar glītām fotogrāfijām, kurās pozē dažādu zīmolu tērpos.
"Līdz šim domāju, ka maigi vecrozā tonis nav mans. Tagad esmu iemīlējusi šo tērpu!" vienu no ievietotajiem foto parakstījusi Madara.

Kāda sieviete atzinusi, ka Madarai piestāv itin viss, taču kāda cita paudusi pretēju viedokli: "Protams, neesmu nekāda stiliste, bet nekad neesmu akceptējusi šo toni gaišmatēm. Proti, pati zinu, ka nevilkšu, jo saplūst ar mani - gaišs ādas tonis un gaiši mati. Šoreiz būšu skeptiska un nepiekritīšu vairākumam."

View this post on Instagram

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Savukārt otrā foto Madara ir redzama sarkanā kleitā, pie kuras pievilktas baltas krāsas sporta apavi. Kāda sieviete nopriecājusies, ka šobrīd skaitās stilīgi pie kleitām pievilkt sportiska stila apavus. "Ļoti labi, ka tagad pie kleitām un kleitiņām modē ir sportiskie apavi, ērtas kurpītes. Esmu jau 14 gadus dēlu mamma, un vispār mamma kleitas nevilku, jo nevarēju izskriet puišiem līdzi... Tagad Dieviņš dāvājis meitiņu, un man nez kāpēc velk uz kleitām un pucēšanos. Nu, tad kleita nopirkta, ērtas kurpītes nopirktas, un tad draudzenes pamana un saka: tu gan labi izskaties!" raksta Lita.

View this post on Instagram

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Jāatgādina, ka pašlaik notiek laulības šķiršanas process starp Madaru un viņas vīru Andri, kurš ar savu jauno draudzeni Lieni Skulmi pārcēlušies uz dzīvi Kanāriju salās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas