Lielbritānijas pārstāvis: Pēdējā vieta Eirovīzijā ir "Breksita" vaina

tautaruna.lv 20.maijs 2019, 18:19
 
EPA/Scanpix
Šī gada Eirovīzijas konkursa Lielbritānijas pārstāvis Maikls Raiss, kura izpildītā balāde "Bigger Than Us” palika pēdējā vietā, neveiksmē vaino "Breksit”, raksta "The Sun”.
Dziedātājs laikrakstam apgalvo, ka tagad Lielbritānijai ir neiespējami uzvarēt Eirovīzijas dziesmu konkursā politiskās situācijas dēļ.

Viņš piebilst, ka, ja konkursā piedalītos pat tāda zvaigzne kā Eltons Džons, viņš arī ierindotos pēdējā vietā. Lielbritānijas dziesma pēc valstu žūrijas un skatītāju balsojuma ieguva tikai 16 punktus, ierindojoties pēdējā vietā. Jāatzīmē, ka šī gada konkursa uzvarētāja Nīderlande kopvērtējumā saņēma 492 punktus.

Pēc konkursa dziedātājs laikrakstam atklājis: „Vienmēr esmu zinājis, ka būšu pēdējā vietā "Breksita dēļ”. Arī Lielbritānijas Eirovīzijas komentētājs Greiems Nortons teica, ka Raiss ir negodīgi novērtēts tik zemu un nav pelnījis pēdējās vietas pazemojumu.

Jau vēstīts, ka šogad Eirovīzijas konkurss norisinājās Telavivā Izraēlā. Latviju šogad tajā pārstāvēja grupa "Carousel”, kura uzstājās otrajā pusfinālā, taču diemžēl neiekļuva finālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas