Ralfs Eilands velta skarbu piezīmi bērnu vecākiem

tautaruna.lv 18.maijs 2019, 12:37
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Mūziķis Ralfs Eilands, kurš allaž izcēlies ar tiešumu, šoreiz veltījis skarbus vārdus vecākiem, kuru bērni, viņaprāt, neprot pareizi uzvesties izrādes laikā.
"Maucam tālāk. Biju bērnu izrādē. Ja Tavs bērns skaļi komentē izrādi, tas nav ne smieklīgi, ne kruti, tā ir slikta audzināšana. Bija brīdis, kad citi bērni tam bērnam aizrādīja, lai klusē un ļauj skatīties," mikroblogošanas vietnē savas domas paudis latviešu mūziķis.

Viņa viedoklim gan nepiekrīt kāda dāma, kura pati atminoties, ka pirms daudziem gadiem Ralfs pats bijis skaļš bērns. "Ralf, nevajag labāk. Tiku vairākkārt Jūs satikusi pirms daudziem gadiem bērnu pasākumos. Jūs bijā jauks, taču hiperaktīvs un skaļš bērns."

Viņš gan oponē šim viedoklim norādot, ka "dārziņā un skolas gaitenī dauzījos, bet vecāki nekādā gadījumā man neļāva tā uzvesties publiskās vietās. Kad senči nebija klāt..."

Vēl kāda cita komentētāja aicinājusi mūziķi atbraukt uz Liepāju, kur izrādes laikā pat paši mazākie smejas un atsaucas, ja no skatuves tēli ko jautā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas