Liene Greifāne publicē "satraucošu" ziņu

tautaruna.lv 18.maijs 2019, 11:33
 
SCANPIX
"Satraucoša ziņa man un tiem, kuriem rūp kā man iet," tā sākot ierakstu sociālajā tīklā facebook saviem sekotājiem vēsta Liene Greifāne, kura publicējusi ierakstu par svarīgiem notikumiem viņas profesionālajā darbībā.

"Kā jau jūs zināt es vairākus mēnešus strādāju pie savas jaunās, 19.gs. filmas, kurai nosaukums vēl nav izdomāts, taču filmas scenārijs rakstīs pēc Čehova stāsta Poprigunya motīviem. Filmu īsti nevar nosaukt par ekranizāciju, jo lasot šo stāstu es iedziļinājos galvenajā stāsta problēmā, tās ir abu galveno aktieru attiecības mīlestības jomā un uzrakstīju to, ko var izlasīt caur rindiņām un sajust. Šis būs ļoti intīms, ļoti patiess, ļoti dziļš stāsts tieši par šo sadzīves daļu abu varoņu dzīvē."

"Pats satraucošākais ir tas, ka aktieri- Oļegs Rjazancevs un Jelizaveta Boyarskaya- kurus es ļoti mīlu un cienu, jūsmoju, ir piekrituši filmēties manā jaunajā filmā. Tas ir ļoti, ļoti liels panākums, man kā jaunam režisoram tas ir milzīgs gods. Paldies Dievam, manam meistaram, veiksmei un sapnim, kurš atkal kļūst par realitāti," saviem sekotājiem par nozīmīgo notikumu saka māksliniece.

Kā zināms, tad latviešu dziedātāja jau ilgāku laiku mīt Maskavā, kur apgūst un studē kino režiju. Tiesa, viņa joprojām turpina aktīvi komentēt arī notikumus Latvijā. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas