Britu karaļnams rūpīgi pieskatot princi Hariju un viņa sievu

tautaruna.lv 14.maijs 2019, 19:45
 
Reuters/Scanpix
Britu mediji vēsta, ka pēc pirmdzimtā nākšanas pasaulē karaļnams vērojot katru Saseksas hercoga un hercogienes darbību.

Kā zināms, pasaules uzmanība tagad pievērsta prinča Harija un viņa sievas Meganas dēliņam Ārčijam, kurš nāca pasaulē 6. maijā

Atsaucoties uz "Mail on Sunday", mediji vēsta ka pašas karalienes personāls "pieskata" jaunos vecākus un viņu darbības, lai pārliecinātos, ka pāris respektē karaliskās ģimenes pienākumus un “komandķēdi”.

Karaļnama publiciste Andžela Levina norādījusi, ka līdz šim princis Harijs ar Meganu pārkāpuši normas, kas vairāk attiecināmas uz augstākstāvošākām karaliskajām personām. Līdz ar to Bekingemas pils novilkusi robežas.

Jau ziņots, ka Saseksas hercogs un hercogiene pameta Kensingtonas pili, kas tika interpretēts, kā saspīlējums starp brāļiem princi Viljamu un princi Hariju. Taču izrādās, ka tas bijis paša karaļnama taktisks solis, lai ciešāk strādātu kopā ar abām hercogienēm un viņu vīriem. Pārcelšanās jau bija plānota pirms prinča Harija un Meganas kāzām. Kā rezultātā, personāls vēl ciešāk sekos līdzi jaunā pāra ikdienai.

"Karaliskā ģimene ir ļoti hierarhiska organizācija. Tā ir karaliene, princis Čārlzs, Kembridžas, Saseksas hercogi un hercogienes - šādā kārtībā. Kā ceturtajai saimei jums ir jāievēro šī komandķēde," norāda publiciste.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas