Porziņģa aizstāvībai sociālo tīklu lietotāji uzsāk neparastu akciju

tautaruna.lv 14.maijs 2019, 14:20
 
AP/Scanpix
Aizvadītajā nedēļas nogalē latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis iekūlās asiņainā konfliktā Liepājā. Internetā tika izplatīts video, kurā redzams, ka basketbolistam ir traumēta, asiņaina seja un saplēsts krekls. Policija par notikušo uzsāka kriminālprocesu. Savukārt mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji, aizstāvot Porziņģi, iesaistījušies kustībā #esarī, publicējot atmiņas par savā jaunības laikā pastrādāto.
"Porziņģa sakarā iesaku atrakciju - paģenerēt pašiem ziņu virsrakstus par to, kas sadarīts agrīnā jaunībā no 17-23. Viens no maniem paša favorītiem būtu "Žetonu vakarā džinsu vestē uz bruģa pie kluba "Slepenais eksperiments" cīnās ar zemessargiem," raksta mikroblogošanas vietnes lietotājs Gunārs.

Savukārt kāda cita Twitter lietotāja pastāstījusi, ka savulaik uz kursa darba aizstāvēšanu ieradusies smagās paģirās, uzstājās šūpojoties un cenšoties neelpot komisijas virzienā. Ar savu pieredzi aktīvi dalījušies arī citi ļaudis.

Jau vēstīts, ka incidents noticis Liepājā, Zivju ielā, netālu no nule kā atvērtā naktskluba "Cukurfabrik", kas izvietots bijušās Latvijas 1. rokkafejnīcas telpās.

12. maijā pulksten 4. 51 Valsts policijā saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā. Likumsargiem, ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki.

Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto speclīdzekļi - piparu gāze. Kad konflikts tika izšķirts, divas personas, dzimušas 1994. un 1992. gadā, tika nodotas mediķiem apskatei.

Neskatoties uz to, ka tobrīd, notikuma vietā cietušie atteicās no policijas palīdzības un iejaukšanās, kā arī vēl līdz šim brīdim Valsts policijā nav saņemta neviena pretenzija vai sūdzība ne par konfliktā iesaistītajām personām, ne arī par notikušo vai gūtajiem miesas bojājumiem, šobrīd Valsts policijā par notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude lai noskaidrotu konflikta iemeslus un notikušā apstākļus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas