"Naivi!" Reiniks izsakās par konfliktu, kurā iesaistīts Porziņģis

tautaruna.lv 14.maijs 2019, 15:08
 
F64
Dziedātājs Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter paudis savu viedokli par konfliktu Liepājā, kurā tika iesaistīts arī slavenais basketbolists Kristaps Porziņģis.

Lauris pauž, ka ASV medijiem ir ir naivs skatījums uz dzīvi Latvijā.

"Man tomēr liekas baigi jautri, ka pirmās ziņas ASV medijos par KP kautiņu bija, ka krievu bandīti Liepājā viņan uzbruka, jo nespēja piedot NBA klubu maiņu. Tik simpātiski naivs skatījums uz dzīvi Latvijā," raksta Reiniks.

Jāatgādina, ka svētdienas vakarā internetu pāršalca video, kurā redzams, kā pie kāda naktslokāla Liepājā Porziņģim pārsista uzacs un saplēsts krekls.

Policija pirmdienas rītā paziņojumā presei rakstīja, ka 12.maijā plkst.4.51 saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā. Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki. Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto speclīdzekļi - piparu gāze. Kad konflikts tika izšķirts, divas 1994. un 1992.gadā dzimušas personas tika nodotas mediķiem apskatei. Porziņģis ir dzimis 1995.gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas