Mūrniece atklāj nepatīkamus faktus par Hosama Abu Meri neuzticību

tautaruna.lv 14.maijs 2019, 11:33
 
F64
Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece izdevumā "I'm Perfekt" pastāstījusi par Hosama Abu Meri krāpšanu, ko nav gribējusi pamanīt, vēstīts Ligitas Eglītes un Intas Mengišas materiālā "Kāpēc Abu Meri sameloja par liktenīgo Lindas sastapšanu" izdevumā "Kas Jauns".

Linda esot atklājusi gan pazīmes, pēc kurām sapratusi, ka tiek krāpta, gan pastāstījusi par piedzīvoto šoku, foto veidā atrodot pierādījumus Hosama neuzticībai.

"Kamēr viena sūtīja bildes apakšveļā, mēs kopā vadījām laiskas brīvdienas laukos. Tagad skaidrs, kāpēc telefons bija līdzi pat pie kamīna. Otra sūtījusi, kamēr mēs Itālijā kopā peldējāmies," atklājusi Linda, piebilstot, ka bijis vēl daudz dažādu bilžu, tostarp selfiju un bilžu peldkostīmos.

Linda atklāj, ka bildes atradusi planšetē, ko iepriekš lietojuši abi.

Jāatgādina, ka nesen Mūrniece pauda, ka ir laimīgi šķīrusies. Taču pagājušā gada novembrī uzņēmēja atzina, ka viņai ir sākusies "trešā un pat ceturtā jaunība".

Kā zināms, pērn tika šķirta ārsta un bijušā Saeimas deputāta Hosama Abu Meri laulība ar Mūrnieci. Deputāts uzsāka nopietnas attiecības ar LTV ziņu diktori Lindu Krūmiņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas