Madara Kivičai neinteresē Mika Ozoliņa skandalozā pagātne

tautaruna.lv 7.maijs 2019, 18:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķa un TV raidījumu vadītāja Andra Kiviča bijusī sieva Madara žurnāla "Privātā Dzīve" Gitas Vīksnes rakstā "Mani neinteresē Mika pagātne", atklāti pastāstījusi par jaunajām attiecībām ar režisoru Miku Ozoliņu.

Kā žurnālam norāda Madara, abu attiecības sākušās kā joks, taču pāraugušas nopietnākās simpātijās. Abi vispirms sarakstījušies internetā un tad Miks Madaru uzaicinājis uz randiņu. "Foto, kuru publiskojām sociālajos tīklos 1. aprīlī, vairāk bija domāts kā joks. Mēs satikāmies daudz agrāk. Pazīstami cilvēki, kuri mūs nejauši redzēja, atzina - mēs kopā ļoti labi izskatāmies."

Madara norāda, ka viņai nesatrauc Mika pagātne un vēlas "būt kopā ar cilvēku, kas dzīvē ienes kaut ko labu," kāds Miks pēc viņas domām arī ir. Madara no paziņām dzirdējusi, ka Mikam bijuši vairāki vienas nakts sakari, kā arī attiecības ar sabiedrībā zināmām dāmām, kā dziedātāju Ellu jeb Elīnu Fūrmani, aktrisi Agnesi Zeltiņu un "Talantu Fabrikas" dalībnieci Zemeni jeb Lieni Bulduri.

Jau ziņojām, ka pērnā gada nogalē izjuka Kiviča ģimene, kad mūziķis uzsāka attiecības ar mākslinieci un skaistumkaralieni Lieni Skulmi. Pašlaik notiek Kiviču laulības šķiršanās process.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas