Latvijas šovu zvaigzne atklāj skarbu patiesību par latviešu vīriešiem

tautaruna.lv 7.maijs 2019, 11:33
 
facebook.com
Populārās ”Lauku sētas” un citu pašmāju šovu dalībnieces Aijas Dembovskas mērs ir pilns un viņa vīriešiem grib pajautāt, ar kuru galu viņi domā, raksta "skaties.lv".

Kā izrādās, meitene ”Facebook” no kāda vīrieša saņēmusi pavisam atklātu aicinājumu nodarboties ar video seksu.

Kā atklāj Aija, viņa sociālajos tīklos negaidīti saņēmusi no kāda sveša puiša atklātu uzaicinājumu - viņš tiešā tekstā meties noskaidrot, vai abi varētu nodarboties ar video seksu.

Kad Aija nav ļāvusies provokācijai, bet pieklājīgi atbildējusi, ka nav ieinteresēta, kaislīgais draiskulis ne pa jokam aizsvilies.

Kā atklāj Aija, šis draiskulis nav pirmais viņas kontā - ko tik nav nācies saņemt no izmisušiem un pēc seksa priekiem izsalkušiem zēniem!

Meitene vēlas publiski aicināt visus pēc mīlas priekiem izslāpušos pavasara runčus likties mierā un nerakstīt viņai.

”Ar kuru galu vīrieši domā? Un pēc tam saka, ka mēs iedomīgas, ka ignorējam viņus. Sākumā iemācieties, lūdzu, normāli uzsākt ar sievietēm sarunu . Šādā veidā tas galīgi neizdosies,” dusmīga skaistā šovu zvaigzne.

Diemžēl kārtējais gadījums atkal laupījis skaistulei ticību vīriešiem. Un kā nu ne - Aija rēķina, ka kopā pēdējā laikā saņēmusi vismaz 100 perversus piedāvājumus no kungiem internetā!

”Tā vien sāk likties, ka lielākā daļa latviešu vīriešu ir perversuļi. Bet ceru, ka kāds normāls ir palicis,” rezumē daiļava.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas