Busulis parāda, ko paveicis dienu pēc valsts svētkiem

tautaruna.lv 6.maijs 2019, 13:30
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Latviešu dziedātājs Intars Busulis, kurš arī aktīvi darbojas sociālajos tīklos parādījis, ko paveicis dienu pēc valsts svētkiem.
Svētdien, 5.maijā, Daugavpils ielas pārpildīja tūkstošiem skrējēju, kuri startēja kādā no skriešanas seriāla "Skrien Latvija" distancēm. Viņu vidū bija arī dziedātājs Intars Busulis, kurš, kā noprotams pēc viņa publicētā ieraksta sociālajā tīklā facebook, pieveicis 5.5 kilometrus garo distanci.

Skriešanas seriālu organizē biedrība „Skrien Latvija”, kurā pārstāvēti 6 sacensību organizatori - sporta klubs „MAGNEN”, sporta klubs „SportLat”, Ventspils Maratona klubs, Kuldīgas novada Sporta skola, Siguldas maratona klubs un biedrība Baltic Events.

5-7 km un 10-12 km distancēs var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma.

Pusmaratonā un maratonā drīkst piedalīties dalībnieki, kas dzimuši 2003. gadā vai vecāki. Ja pusmaratonu vai maratonu vēlas skriet jaunāki dalībnieki, to drīkst darīt tikai ar rakstisku vecāku vai pilnvaroto pārstāvju atļauju, kas jāiesniedz pie sacensību numura izņemšanas!

Bērnu skrējienā drīkst piedalīties bērni, kas dzimuši 2007.gadā un jaunāki, kas var veikt savu distanci patstāvīgi pārvietojoties ar kājām!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas