Marija Zeltiņa atklāj, kā veicina meitiņas pozitīvo domāšanu

tautaruna.lv 24.aprīlis 2019, 16:02
 
Instagram/ekrānšāviņš
Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Zeltiņa vietnē Instagram pastāstījusi, ka viņa meitas pozitīvo domāšanu katru vakaru pirms gulētiešanas veicina ar īpaša rituāla palīdzību.

Viņa skaidro, ka jau sen vēlējusies pastāstīt par kādu ikvakara ieradumu, kas varētu būt noderīgs arī citām mammām.

"Nevienam nav noslēpums, ka mūsu prāts vairāk koncentrējas un pieķeras negatīvajam. Tad, nu lūk, arī man ikdienā vislielākais izaicinājums ir tikt galā ar meitas emocijām. To ir daudz, jo ikdiena ir piesātināta ar notikumiem un skolā kašķu, intrigu netrūkst, uz treniņu negribas, to vilkt negribu, tas negaršo un vispār dažreiz šķiet, ka “viss ir slikti”! Tādēļ tagad pirms gulētiešanas mums ir maziņš rituāls - atsaukt atmiņā visu labo, kas noticis pa dienu. Tiem jābūt vismaz 3 labiem notikumiem un ne mazāk," norāda Zeltiņa.

Viņa atzīst, ka sākotnēji šis process nav bijis viegls, taču tagad bez piepūles iespējams atsaukt atmiņā visu labo, kas noticis dienas laikā. Viņasprāt, šāds treniņš ļauj noskaņoties un koncentrēties uz labo, jo domām ir milzīgs spēks.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Zeltiņa (@marijazeltina) on

Kāda sieviete komentāros pauž, ka Zeltiņai kopā ar meitu vajadzētu izlasīt grāmatu "Polianna", kurā uzsvars tiek likts uz labā saskatīšanu ikdienas situācijās.

Jāatgādina, ka Marija Zeltiņa ir psiholoģijas studente, meitiņas Mīlas mamma un aktīva Instagram blogotāja. Viņa visai bieži dalās ar ikdienas ainām un skatiem no ceļojumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas