Saimniekšova Magone Latvijā atgriezīsies "ar lielu troksni"

tautaruna.lv 23.aprīlis 2019, 18:10
 
Facebook
Šova "Saimnieks meklē sievu" spilgtā dalībniece Magone Šutoviene (iepriekš Burka) atklājusi, ka atgriežas Latvijā un vairs nedomā dzimteni pamest, ziņo portāls Skaties.lv.

Magone, kura dzīvoja un izveidoja gimeni Londonā, uzreiz pēc atgriešanās kopā ar vīru cer uzsākt vērienīgu projektu. ”Mēs atgriežamies ar lielu troksni. Kā vīrs teica - tauta mani vienreiz padzina, pēc šova, kad bija jābēg. Otrreiz tas vairs nenotiks! Zemītei netīk tukšai stāvēt, tā ilgojas būt vajadzīga, tāpat kā cilvēks,”’iedvesmas un apņēmības pilna ir dzejniece, kura visus šos gadus Londonā uzticīgi kopusi latviešu kultūru, vēsta portāls.

Viņa iecerējusi sākt, vienojoties kopīgā meža stādīšanā Liepājas pusē, bet drīz pēc tam beidzot izdot grāmatu. ”Ceru, ka mana tauta sapratīs. Ceru, ka kopā mums izdosies svētīts darbs, Baltu saimes mežu stādot. Darbu sāksim maija sākumā. Ilgi ar stādīšanu nevar gaidīt, ieaugties vajag, kamēr nav svelme. Aicinu visus fanus darbā, ceru, ka šoreiz tiks mani Valmieras atbalstītāji. Visi dalībnieki tiks datēti grāmatā ”Caur saknēm”, ” ieceri Skaties.lv atklāj Magone.

Viņai padomā atklāt pasākumu jau 5. maijā, vienojot fanus kociņu stādīšanā Liepājas pusē, bet konkrēts laiks vēl tiks precizēts.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas