Kiviča un Endziņa boksa mačs esot atcelts

tautaruna.lv 23.aprīlis 2019, 17:16
 
Ekrānuzņēmums no Mana izklaide/facebook
Viltus ziņu veidotājs Niks Endziņš paziņojis, ka boksa mačs ar mūziķi Andri Kiviču ir atcelts, vēsta "kasjauns.lv".

Par sākotnēji 9. martā, tad 20. aprīlī plānotās cīņas atcelšanu Niks Endziņš paziņoja 21. aprīlī. Iemesls tam, kā apgalvo pats Endziņš, esot Andra Kivičs vilcināšanās kāpt ringā.

"Cīņa ar Andri Kiviču tiek atcelta ne jau manas vainas dēļ, bet gan viņa! Cīņai bija jānotiek jau 9. martā koncertzālē “Godvil”, bet tad pēkšņi Kivičs salauza sev pirkstu.

Es protams šaubos, vai viņš patiešām salauza pirktu, jo nekādus pierādījumus viņš sabiedrībai nav parādījis. Ja patiešām būtu salauzis pirkstu, tad varēja tak internetā publicēt ārsta izziņu par gūtajām traumām, bet to viņš neizdarīja. Viss, ko viņš izdarīja, tikai publicēja internetā bildi no rentgena, bet kur ir teikts, ka tā ir viņa rentgena bilde? Tādu bildi arī var nolādēt no interneta!

9. marta vakarā Kivičs savā “Facebook” profilā paziņoja, ka cīņa notiks 20. aprīlī un šo viņa lēmumu es arī pieņēmu! Jo es domāju, ka iegūšu vairāk laika, lai sagatavotos cīņai! Tuvojoties 20. aprīlim no Kiviča nekādi jaunumi netika saņemti, par cīņu viņš vairs nerunāja, arī mans menedžeris mēģināja ar viņu sazināties 10. aprīlī un Kivičs viņam pateica, ka 12. aprīlī viņam ņem nost ģipsi un viņš varēšot ar mani cīnīties 20. aprīlī! Līdz 20. aprīlim no viņa nekādas ziņas nebija! Tad kaut kur pirms 20. aprīļa es apskatījos Kiviča profilu, viņa tiešraides un pamanīju, ka nu jau viņš cīņu vēlas pārcelt uz 20. maiju! Izskatās, ka viņš galīgi ir izkūkojis prātu, kā var visu laiku pārcelt cīņas?" paudis Endziņš.

Viņš piebilst, ka nauda par biļetēm cilvēkiem tiks atgriezta.

Kā tika vēstīts marta sākumā, boksa mačs starp mūziķi un TV personību Andri Kiviču un viltus ziņu veidošanā apsūdzēto Niku Endziņu jeb Neidu tomēr nenotiks iepriekš paredzētajā laikā un tiek pārcelts Kiviča gūtās traumas dēļ.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:34

Jaunākās diskusijas