Paskat, ko Kivičs sagatavojis saviem atbalstītājiem!

tautaruna.lv 20.aprīlis 2019, 12:20
 
Ziedonis Pumpurs/F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējo mēnešu laikā bijis daudzu uzmanības centrā, sagatavojis kārtējo pārsteigumu saviem sekotājiem.
"Mīļie draugi, konkurss! Ievieto komentāru sadaļā bildi, kur Tu esi redzams(a) ar manu jauno grāmatu, un brīdī, kad būs 50 bildes, es veikšu video izlozi, un uzvarētājs balvā dabūs Andri Kiviču ar ģitāru ciemos pie sevis, savā mājas ballītē. Konkurss notiks līdz 25.aprīlim. Paldies, un lai laba diena," sociālajā tīklā facebook raksta dziedātājs.

Izdevums "Vakara Ziņas" jau vēstīja, ka pirms kāda laika mūziķis Andris Kivičs satikās ar faniem un sniedza autogrāfus savas jaunās grāmatas "It kā tu kaut ko zinātu" prezentācijā.

Kamēr Andris Kivičs sniedza autogrāfus saviem faniem un viņa jaunās grāmatas «It kā tu kaut ko zinātu» pircējiem, tikmēr viņa izredzētā Liene Skulme bija mājās un organizēja pēdējos darbus pirms abu aizbraukšanas no Latvijas.

Kivičs sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta, ka dzīvoklī, kurā abi mitinās, būdami Latvijā, joprojām ir ļoti daudz mantu - gan kleitas, gan bērnu drēbes, no kurām ir jāatbrīvojas.

Pagaidām vēl nav izlemts, vai Lienei piederošais dzīvoklis Pārdaugavā tiks pārdots vai izīrēts. Līdz 20. aprīlim, kad pāris plāno pamest Latviju, ir vēl daudz darāmā.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas