Andris Kivičs piedzīvojis sirdslēkmi

tautaruna.lv 16.aprīlis 2019, 11:05
 
F64
Latvijas dziedātājs Andris Kivičs savā grāmatā "It kā Tu kaut ko zinātu" pastāstījis, ka pirms kāda laika piedzīvojis sirdslēkmi.
Kivičs atklājis, ka sirdslēkme viņam bijusi dažas stundas pirms kāpšanas uz Dzintaru koncertzāles pērnā gada 28. augustā, kur bija paredzēts uzstāties Mārtiņam Freimanim veltītā koncertā.

Kā atklājis Kivičs, tobrīd viņam esot bijis ļoti daudz darba un, lai atslābinātos, dienu pirms koncerta viņš lietojis alkoholiskos dzērienus.

Viņš uzsver, ka zināja - tas var beigties ar slimnīcu.

"Tā arī notika, un pēc 24 stundām sākās lēkme, un 28. augustā sešos no rīta es atrados "Stradiņu" uzņemšanā, tad 11.00 jau nodaļā," raksta Kivičs.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Andris kopā ar mīļoto Lieni Skulmi prezentēja savu jaunāko grāmatu "It kā tu kaut ko zinātu". Izdevums "Vakara Ziņas" informē, ka kamēr Andris Kivičs sniedza autogrāfus saviem faniem un viņa jaunās grāmatas «It kā tu kaut ko zinātu» pircējiem, tikmēr viņa izredzētā Liene Skulme bija mājās un organizēja pēdējos darbus pirms abu aizbraukšanas no Latvijas.

Kivičs sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta, ka dzīvoklī, kurā abi mitinās, būdami Latvijā, joprojām ir ļoti daudz mantu - gan kleitas, gan bērnu drēbes, no kurām ir jāatbrīvojas.

Pagaidām vēl nav izlemts, vai Lienei piederošais dzīvoklis Pārdaugavā tiks pārdots vai izīrēts. Līdz 20. aprīlim, kad pāris plāno pamest Latviju, ir vēl daudz darāmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas