LNT ziņu meiteni Rūtu sadusmo cilvēku pārmetumi par viņas uzacīm

tautaruna.lv 15.aprīlis 2019, 19:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
LNT ētera personību Rūtu Dvinsku pamatīgi sadusmojuši nelabvēļi, kuri sociālajos tīklos nespēj nomierināties par sievietes gaišajām uzacīm. Cilvēki pat aicina Rūtu "savest kārtībā" savu izskatu. Ziņu meitene sociālajā tīklā Instagram publicējusi asu atbildi.

"Tas, cik daudz svešu cilvēku satrauc tas, ka man ir blondas uzacis, ir vairāk nekā pārsteidzoši!!! Viņi šēro manus storijus viens otram ar saviem komentāriem, nereti ir tieši tik stulbi, ka nošēro nevis domātajam adresātam, bet tieši man; tad ir tādi, kuri vienkārši nekautrējas būt skaistuma eksperti bez jebkāda pamatojuma (jo kamoon, es redzu jūsu bildes), ir daži labvēļi, kuri piedāvā manu izskatu “savest kārtībā” utt.

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Es krāju jūsu vēstuļu screenshotus, tulīt aizsākšu kustību #noeyebrowsnoproblems un pelnīšu ar to naudu, redzēsim kurš tad smiesies!

Gribas jautāt - ja man būtu, piemēram, liela dzimumzīme uz vaiga, vai tad arī jūs man ieteiktu no tās atbrīvoties?! Ja nē, tad kādēļ iesakāt manas blondās uzacis krāsot? Tā ir mana izskata īpatnība, Ok?! Un, nē, man nav nekas pret krāsotām uzacīm, esmu to darījusi daudzus gadus, tā pat arī, iespējams, kādreiz tās padarīšu redzamas uz mūžu, lai gan par šo ļoti šaubos, jo vecumdienās gribētu tādu askētisku nordic beauty skatu, gariem sirmiem matiem un tur nepiestāvēs ietetovētas uzacis. Bet šobrīd mana izvēle ir dabīgā uzacu krāsa un tā ir blonda un, iedomājieties, man tā PATĪK, jo tā ir MANA!!! Atcerieties, jums ir visas iespējas un tiesības, izskatīties tā, kā jūs vēlaties un, vēl vairāk, pārvērst to, kas citiem šķiet nepilnība, par savu īpašo fīču! BET jums nav nekādu tiesību, pļūtīt par citu cilvēku dabas dotu izskatu!!!" skarbi izsakās Rūta, kura kopā ar LNT ziņu moderatoru Kaspars Dvinski gaida piedzimstam meitiņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas