Jauniete Rīgā aiziet pie astroloģes un pamatīgi to nožēlo

tautaruna.lv 19.aprīlis 2019, 9:55
 
Scanpix
Kāda sieviete atklāj, ka bija devusies uz konsultāciju pie astroloģes Rutas P., taču ir vīlusies rezultātā.

Portālā "sudzibas.lv" kliente astroloģi vaino nekompetencē.

"Biju aizgājusi pie šīs sievietes uz konsultāciju. Ļoti nožēloju.

1.)Pa telefonu tika sarunāts par astroloģijas konsultāciju.Apsolīja, ka sastādīs manu natālisko karti. Īstenībā šī konsultācija bija par numeroloģiju.Bija sastādīta numeroloģiskā karte, kurā bija tikai skaitļi.



2.)Konsultācijas laikā viņa teica to, ko var piemērot katram cilvēkam manā vecumā. Esmu jauniete. Protams, kas ir raksturīgs jauniešiem? Viņa man ieteica nedzert, iet agrāk gulēt utt., bet es neesmu kā visi. Viņa nezināja, ka es un tā nedzeru un labi izguļos...



3.) Teica lietas, ko var piemērot KATRAM CILVĒKAM! Visbanālākās lietas uz pasaules: saudzē veselību, esi uzmanīga ar uguni, nedari citam to, ko pats nevēlies, patīk mūzika. Šīs lietas zin katrs pats. Nedomāju, ka par šo “banālumu” ir jāmaksā nauda!

4.) Nolasīšana pēc izskata. Daudzas lietas viņa teica analizējot izskatu. Piem.,uztraukumā es drebināju pirkstus. Protams, viņa pateica, ka dzīvē daudz uztraucos...

5.) Konsultācija balstijās uz to, ka man vajadzēja uzdot jautājumus. Domāju, ka atnākšu uz konsultāciju un man teiks visu, kas ir nolasāms no manas kartes un gadījumā, ja man radīsies papildus jautājumi, tad uzdošu. Tādi ir principi, kad cilvēks iet uz konsultāciju pie astrologa. Viņa nevienu teikumu pati no sevis nepateica. Un arī es nebiju sagatavojusies. Pat īsti nezināju, ko uzdot.

6.) Atbildes viņa skatijās nevis manā kartē, bet metot kauliņus. Es uzdodu jaut., viņa met kaut kādus “astroloģiskos kauliņus” un ko tie parāda. Tad viņa tos analizē. Bet atbildes viņa sniedza nevis analizējot, bet pēc loģikas! Tikai izlikās, ka analizē. Pirmo reizi redzēju tādu stulbumu!

7.) Pareģojumi par nākotni bija tikai spoži un pozitīvi. Tas, ko katrs cilvēks vēlas dzirdēt.

8.) Viņa uzdeva man jautājumus. Atkarībā no manas atbildes bija atkarīga viņas atbilde. Piem. Prasīja, vai man ir puisis. Pateicu nē. Tātad drīz man būs mīlestība, satikšu savu izredzēto. Ja pateiktu, ka ir, tad pateiktu, ka tas ir mans īstais un viņš drīz mani bildinās.

9.) Tas, ko viņa teica, pat manai numeroloģijai neatbilda. Viņa neizmantoja savas numeroloģiskās zināšanas, bet visu teica no zila gaisa! Vai nu, kā jau teicu, banālumus vai atbildes balstītas uz manām atbildēm. Nedaudz arī no numeroloģijas teica, bet galigi garām! Neuzminēja, var teikt," vizīti apraksta jauniete.


Kliente brīdina citus, kas vēlas doties pie minētās astroloģes.

"Būtībā ,samaksājot naudu, pilnīgi neko konkrētu par sevi neuzzināju. Vai nu tas, kas katram raksturīgs vai ko katram var ieteikt, vai arī aplamu informāciju.
Viņa nodibinājusi arī “Balto studiju” Rīgā, kur notiek visādi kursi utt. Es jums iesaku pat kāju tur nespert," raksta jauniete.

Viņa aicina arī citus dalīties ar atsauksmēm par vizīti.

Jāpiebilst, ka iepriekš tika vēstīts, ka slavens astrologs nosauc trīs horoskopa zīmes, kam paveiksies aprīlī.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas