Blogeres Grigules ieraksts sociālajos tīklos izraisa sašutumu

tautaruna.lv 15.aprīlis 2019, 15:43
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Modes blogere Agnija Grigule mikroblogošanas vietnē Twitter publicējusi ierakstu, kas daudziem vietnes lietotājiem licis nodomāt, ka blogerei nepatīk bērni kafejnīcās.

Grigule aprakstīja kādu situāciju kafejnīcā.

"Sēžu kafejnīcā, gaidu kafiju. Pie blakus galdiņa piesēžas divas māmiņas ar saviem bērniem. Oficiants: Lūdzu! Jūsu kafija! Es: Paldies! Vai varētu pārliet līdzņemšanas krūzītē?" rakstīja Grigule.

Šis ieraksts daudziem Twitter lietotājiem licis nodomāt, ka Agnijai nepatīk, kad kafejnīcās atpūšas un ietur maltīti vecāki ar maziem bērniem.

Kāds komentētājs, kas Grigulei aizrādījis, pauda: "Nē, nu neviens jau te "neuzbrauca" māmiņām ar bērniem, kas atļāvušās ieiet kafejnīcā un patraucēt CILVĒKIEM, es tāpat vien piekasījos, aiz neko darīt."

Pēc viedokļu apmaiņas Grigule gan piebildusi: "Atvainojos tiem vecākiem, kurus aizskāru ar savu tvītu! Man ir specifiska humora izjūta un daudzi to var pārprast!".

Jāatzīmē, ka Grigule ir plaši pazīstama ar to, ka sociālajos tīklos bieži vien mēdz publiskai apskatei izlikt visai pikantas fotogrāfijas. Piemēram, pērnā gada februārī Grigule publicēja pavisam nešpetnas fotogrāfijas. Vienā no tām viņa bija redzama kaila, vannojoties sveču gaismā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas