FOTO: Kivičs un Skulme "uzspridzina" Valmieru

tautaruna.lv 15.aprīlis 2019, 17:20
 
F64
Dziedātājs Andris Kivičs sociālajos tīklos dalījies ar fotogrāfijām, kuros redzams kopā ar savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi, atpūšoties un strādājot Valmierā.
Kivičs raksta, ka abi viesojušies "Citāds bārs" Valmierā un Liene kļuvusi par dīdžejmeiteni.

"Vakar bija nereāli foršs vakars "Citāds bārs" Valmierā. Paradokss - internetā cilvēkiem patīk gānīties, bet reālajā dzīvē visi ir forši. Es pat Z-Scars ziedu laikos neatceros tādu cilvēku atbalstu. Paldies visiem, kuri atnāca, naktslokāls bija pilns!" raksta Kivičs.

Tikmēr komentāros, kā ierasts, cilvēki velta skarbus vārdus, paužot ka nemaz tik daudz cilvēku pasākumā neesot.

"Jūs dziedat pilsētās, kur tikai viens vai divi naktsklubi.
Protams, ka cilvēki ies atpūsties, pat ja tur Puzikovs uzstāsies un tikai tāpēc, ka viņiem gribas atpūsties! Uztaisiet lielo koncetru kādā koncertzālē, un tad varēs spriest par to, cik tad to atbalstītāju ir," teikts kādā komentārā.

Jau vēstīts, ka šonedēļ Andris kopā ar mīļoto Lieni Skulmi prezentēja savu jaunāko grāmatu "It kā tu kaut ko zinātu". Izdevums "Vakara Ziņas" informē, ka kamēr Andris Kivičs sniedza autogrāfus saviem faniem un viņa jaunās grāmatas «It kā tu kaut ko zinātu» pircējiem, tikmēr viņa izredzētā Liene Skulme bija mājās un organizēja pēdējos darbus pirms abu aizbraukšanas no Latvijas.

Kivičs sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta, ka dzīvoklī, kurā abi mitinās, būdami Latvijā, joprojām ir ļoti daudz mantu - gan kleitas, gan bērnu drēbes, no kurām ir jāatbrīvojas.

Pagaidām vēl nav izlemts, vai Lienei piederošais dzīvoklis Pārdaugavā tiks pārdots vai izīrēts. Līdz 20. aprīlim, kad pāris plāno pamest Latviju, ir vēl daudz darāmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas