Skandāls! Princis Viljams, iespējams, krāpis sievu

tautaruna.lv 13.aprīlis 2019, 13:10
 
AFP/ SCANPIX
Amerikāņu žurnāls "In Touch" šonedēļ publicējis rakstu, kurā apgalvo, ka Lielbritānijas princis Viljams krāpis savu sievu Ketrīnu.
Izdevums "In Touch" publikācijā norādījis, ka princis Viljams krāpis sievu laikā, kad viņa gaidījusi pāra trešo atvasi. Turklāt kā izrādās, tad prinča mīļākā esot Keitas tuva draudzene Rouza Hanberija. Baumas par prinča romānu karaļnamā izplatījušās neilgi pirms pāra trešā dēla Luisa piedzimšanas. Uzzinot par tām, Kembridžas hercogiene Ketrīna nekavējoties pārtraukusi visas draudzības saites ar Rouzu.

Kāds anonīms avots britu karaļnamā arī pastāstījis, ka Keita par notikušo jutusies ārkārtīgi apkaunota, turklāt nekavējoties pieprasījusi paskaidrojumus no vīra, kurš gan smejoties atbildējis, ka baumas par krāpšanu neesot patiesas.

Tāpat darbu pie baumu atspēkošanas sākuši prinča Viljama advokāti, kuri kategoriski noliedz izskanējušo informāciju un draud iesūdzēt tiesā preses izdevumus, kas Lielbritānijā šo informāciju publicēs.

Tiesa, tiek izteiktas prognozes, ka lai glābtu laulību, iespējams, 2020.gadā pāris varētu kļūt par vecākiem ceturtajai atvasei.

Kā zināms, tad pāris apprecējās 2011.gada 29.aprīlī. Šobrīd ģimenē aug trīs bērni- princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas