Gobzems: Pienāks diena, kad es vadīšu Latvijas valsti

tautaruna.lv 28.marts 2019, 17:20
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems ir pārliecināts, ka pienāks diena, kad viņš vadīs Latvijas valsti, teikts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Šis ir mans laikmets!" izdevumā "Privātā Dzīve".

Uz jautājumu, vai Gobzems nenožēlo, ka devās politikā, viņš atbild, ka tas esot bijis viņa mērķis jau no 16 gadu vecuma.

"Un es esmu dziļi pārliecināts, ka ar manām rakstura iezīmēm un gribasspēku pienāks diena, kad es vadīšu Latvijas valsti. Lai arī kā politiskie oponenti smīkņātu un negribētu pieļaut," pauda Gobzems.

Uz jautājumu, ko viņš darītu, ja uz burvja mājiena varētu uz vienu dienu ieņemt premjera Krišjāņa Kariņa vietu, Gobzens pārliecināti pauda, ka viņam nevajadzēs burvja mājienu, viņš to vietu ieņemšot un ne jau uz vienu dienu.

Jāatgādina, ka iepriekš Gobzems izteicās par saviem plāniem dibināt politisko partiju.

Vaicāts par saviem plāniem veidot jaunu politisko spēku, deputāts sacīja, ka šobrīd ir pāragri dibināt jaunu partiju. Viņaprāt, daļā sabiedrības gan ir pieprasījums pēc tādas. Politiķis solīja, ka laika gaitā jauns politiskais spēks taps.

Kā ziņots, Gobzems Saeimā tika ievēlēts no "KPV LV" saraksta, bet nu ir izslēgts gan no partijas, gan tās Saeimas frakcijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas