Daudzviet pateica: klientiem nepatiks neredzīgs masieris; kā sokas Latvijas lepnumam Mārtiņam

tautaruna.lv 25.marts 2019, 19:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV3 žurnālists Arnis Krauze viesojies pie "Latvijas lepnuma" laureāta Mārtiņa Vizuļa, kurš ir neredzīgs, taču tas nav apturējis realizēt viņa sapņus. Tagad Mārtiņam ir savs masāžas kabinets.

"Forši bija satikt Latvijas lepnumu Mārtiņu Vizuli un uzzināt no viņa labas ziņas.

Mārtiņš ir profesionāls masieris, taču saņēma daudzus darba atteikumus. Vairākās darba intervijās viņam pateica ļoti tieši: klientiem nepatiks neredzīgs masieris.

Tagad, trīs mēnešus pēc Latvijas lepnuma, ir īstenojies sens Mārtiņa sapnis. Viņam ir pašam savs kabinets un tapis Mārtiņa Vizuļa masāžas centrs, pēc raidījuma atsaucīgi ļaudis ir Mārtiņu atbalstījuši. Un Mārtiņš ir arī priecīgi pārsteigts par cilvēku uzmanību: ir bijuši gadījumi, kad Rīgā pie sarežģītiem krustojumiem cilvēki mani atpazīst, izkāpj no mašīnas un palīdz pāriet ielu. Lai Latvijas lepnumam daudz klientu, Mārtiņam īpaši labi padodas ārstnieciskā masāža," Instagram raksta Arnis Krauze.

View this post on Instagram

A post shared by Arnis Krauze (@arniskrauze) on

Komentāros cilvēki steiguši jautāt, kur Mārtiņš strādā un, kā var pierakstīties uz vizīti.

“Būdams neredzīgs, viņš piedalās, cīnās un nepadodas. Mārtiņš nesēž mājās bezdarbībā, viņš trenējas karatē kopā ar redzīgiem cilvēkiem un jau otro gadu piedalās karatē sacensībās ārzemēs, pārstāvot mūsu mīļo Latviju,” tā pieteikuma vēstulē “Latvijas lepnumam” norādīja Mārtiņa otra pusīte Nataļja Mihejeva.

Latvijas lepnums ir goda nosaukuma apbalvojums par pašaizliedzīgu un nesavtīgu palīdzību līdzcilvēkiem. Apbalvojumu ieviesa 2004. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas