Greifāne dusmojas par savu sociālo tīklu sekotāju rīcību

tautaruna.lv 25.marts 2019, 18:31
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Dziedātāja Liene Greifāne, kura apmetusies uz dzīvi Maskavā un tur studē kino režiju, sociālajā tīklā Facebook pasūkstījusies par to, ka daudzi pazīstami cilvēki nolēmuši viņai "atsekot" vietnē Instagram. Vēlāk gan dziedātāja savu sašutuma pilno ierakstu no Facebook izdzēsa.
“Skatos savu “Instagram” un domāju: interesanti, kāpēc man rāda, ka pieseko 70 cilvēki un pēc dienas, divām atseko 60. Ielādēju aplikāciju "unfollowers" un vualā. Tagad uzzināju daudz ko jaunu. Ieraudzīju savus draugus, mūziķus un visādus citādus sev zināmus cilvēkus, kuri atsekojuši. Protams, daudzi izmanto programmas, kuras randomā pieseko un atseko, bet tie mani vispār neinteresē. Tagad domāju - varbūt jūs izdzēst arī šeit “Facebook”, ja jau jums neinteresē, ko es daru un kā man iet, tad varbūt raut tās saites pavisam, ko tur izlikties,” spriedelē Greifāne.

Jāatzīmē, ka februārī, kad tapa zināms, ka Latviju 64. Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēs duets "Carousel" ar lirisko dziesmu "That Night", Greifāne nekautrējās paziņot, ka mēs šogad konkursu noslēgsim pēdējās vietās.

Jāatgādina, ka dziedātāja ar vīru Igoru un abu dēliņu Kristoferu jau vairākus gadus dzīvo Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas