Porziņģis ir pateicīgs par līdzcilvēku atbalstu atveseļošanās laikā

tautaruna.lv 25.marts 2019, 13:00
 
AFP/Scanpix
Latviešu basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis, kurš februārī no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz Dalasas "Mavericks", vietnē Instagram izteicis pateicību tuviniekiem un tiem cilvēkiem, kas viņu atbalstījuši pēc gūtās ceļgala traumas atveseļošanās periodā.
"Kopš esmu bijis 15 gadus vecs, es tā īsti nekad neesmu apstājies. Tas ir bijis basketbols 24/7. Tādēļ šī trauma patiešām visu palēnināja un ļāva man iemācīties daudz vairāk par sevi un savu ķermeni, nekā es jebkad būtu varējis, ja būtu spēlējis," atzīst Porziņģis.

Basketbolists atzīmē, ka jūtas neizsakāmi pateicīgs savai ģimenei un cilvēkiem, kuri viņam ir palīdzējuši un viņu atbalstījuši šajā dzīves periodā, un turpinās to darīt arī nākotnē.

View this post on Instagram

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Jāatgādina, ka pērnā gada februārī Porziņģis nespēja pabeigt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli un guva smagu ceļgala traumu. Smagais savainojums latvietim liedza doties laukumā. Viņš teju gadu nespēlēja ceļgala krustenisko saišu traumas dēļ.

Jāatzīmē, ka 13. martā Porziņģis aizvadīja treniņu kopā ar jaunajiem komandas Dalasas "Mavericks" biedriem un atzina, ka vairs nejūt savainojuma sekas un jūtas lieliski.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas