Tuvs draugs atklāj, ko Megana Mārkla stāstījusi par gaidāmajām dzemdībām

tautaruna.lv 23.marts 2019, 16:00
 
SCANPIX
Dažas nedēļas pirms prinča Harija un Meganas Mārklas pirmdzimtā nākšanas pasaulē, tuvs ģimenes draugs pastāstījis, ko Saseksas hercogiene stāstījusi par gaidāmajām dzemdībām.

Lai gan mūsdienās pieejami vairāki varianti, kā sievietēm atvieglot dzemdību sāpes, zināms, ka Megana strikti atteikusies no jebkādu atsāpinošo līdzekļu lietošanas. Tā vietā viņa izmantos dažādas jogas tehnikas, vēsta "The Mirror".

Lai gan joprojām nav zināms, kurā slimnīcā dzemdības notiks, Saseksas hercogiene vēlas, lai viņa un mazulis jau dažas stundas pēc nākšanas pasaulē var doties mājās.

Tāpat Megana nav skopojusies ar līdzekļiem, lai izveidotu pasakaini skaistu bērnistabu. Tās dizains izmaksājis 150 000 mārciņu, kurus dāma segusi no saviem līdzekļiem.

Arī pils personāls instruēts, ka Megana un Harijs vēlas par bērnu rūpēties paši, tāpēc pieņems vien pašu minimālāko palīdzību.

Kā vēstīts, Megana un Harijs apprecējās 2018.gada 19.maijā. Kā iespējamais brīdis, kad pasaulē nāks abu pirmais mazulis tiek minēts datums, kad savu dzimšanas dienu svin karaliene Elizabete II.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas