Vēzi uzveikusī latviešu žurnāliste neizpratnē par kārtējo absurdu Latvijā

tautaruna.lv 21.marts 2019, 12:22
 
facebook.com
2018.gada izskaņā vēstījām par bijušo kanāla LNT žurnālisti Artu Lāci, kura pēc vairāku gadu cīņas ar akūtu leikēmiju beidzot to uzveikusi. Tiesa, par spīti pārdzīvotajam, Artai joprojām nākas piedzīvot absurdas situācijas tepat, Latvijā.

Šoreiz viņa sociālajā tīklā facebook publicējusi ierakstu, kurā pastāsta par absurdu situāciju ar dokumentu kārtošanu Latvijā.

"Beidzot saņemos pasūtīt jaunu eID karti. Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) der bilde bez galvassegas vai ar parūku. Ar galvassegu tikai tad, ja ir reliģisko pārliecību apliecinoša izziņa. Vai tiešām onkoloģijas pacientam bez matiem Latvijā jākļūst par musulmani, jātērējas parūkai vai jāizskatās pēc ķēma, lai saņemtu personu apliecinošu dokumentu?! Jau tā pases bilde krietni atšķiras no tagadējā izskata, un esmu spiesta svešiem cilvēkiem skaidrot, ka tā tiešām esmu es, bet izskats mainījies dēļ veselības problēmām! Pērn gandrīz netiku izlaista no Baltkrievijas, priekšā atkal lidojums. Paldies, Latvijas valsts, tev tiešām "rūp" savi pilsoņi," sociālajā tīklā publicētajā ierakstā savu sašutumu neslēpoj Arta.

Tiesa, uz viņas komentāru reaģējuši arī PMLP pārstāvji, kura šajā gadījumā ieteikuši sazināties ar nodaļas priekšnieci. "Praksē ir bijuši izņēmuma gadījumi un mans tāds varot būt," pēc saņemtā PMLP komentāra norāda žurnāliste.

Jau vēstīts, ka marta sākumā Arta Lāce informēja, ka devusies uz klīniku Tartu, kur turpina ārstēšanās procesu. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas