Rozīte atklāj, kādēļ viņai patīk ceļot

tautaruna.lv 22.marts 2019, 2:02
 
Edmunds Brencis/F64 Photo Agency
TV personība un dažādu pasākumu vadītāja Anna Rozīte, kura ar vīru devusies ceļojumā uz eksotisko valsti Maroku, tur smēlusies dažādus iespaidus un vietnē Instagram pastāstījusi, kādēļ viņai patīk ceļot.
"Es gandrīz vienmēr dodos ceļojumā. Jo man ļoti patīk piedzīvot, izzināt, iepazīt, izgaršot, iedvesmoties un bagātināties ar iespaidiem un jauniem pasaules redzējumiem, stāsta Rozīte.

Marokā pāris pārvietojies ar automašīnu, nobraucot ap 1500 kilometru. Tas prasījis aptuveni 23 stundas ceļā. Rozīte atzīst, ka, pateicoties tieši šādai aktīvai atpūtai, Maroka iepazīta līdz vissīkākajai niansei. Pāris pieredzējis garšvielu kalnus un kaulēšanos austrumu tirdziņos, Aladina filmu cienīgas mazas, senas labirinttipa ieliņas skaistu arhitektūru riādās, ēdienu no tadžīnām, kaktusu laukus, turpat blakus modernas pilsētas. "Apelsīnus pa tiešo no kokiem, tuksnesi ar kamieļiem, smilšu vētru, kobras un čūsku dīdītājus, pasakaini skaistus dārzus, Atlasa kalnus, ļoti saldu piparmētru tēju, berberu dziesmas un mājokļus, zilu pilsētu, gliemežvākiem noklātu pludmali, Vidusjūru un vēl un vēl un vēl," atklāj Rozīte.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Jāatgādina, ka 2016. gada vasarā sabiedrisko attiecību speciālists Gints Feders mīļoto bildinājis kāda ceļojuma laikā. Pērnā gada vasarā Rozīte viņam teica jāvārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas