Andris Kivičs un Liene Skulme atkal atkailinās, šoreiz kublā

tautaruna.lv 21.marts 2019, 11:37
 
Ekrānšāviņš no video
Trešdienas vakarā, iespējams, šā brīža populārākais pāris Latvijā - mūziķis Andris Kivičs un sabiedrības dāma Liene Skulme atkal pārsteiguši Facebook lietotājus. Viņi atkal bija tiešraidē, taču šoreiz nevis vannā, kā iepriekš, bet gan kublā.
Vairāk nekā stundu garajā tiešraidē Kivičs un Skulme redzami, sēžot kublā.

Mīlniekiem līdzi bija paņemta bezalkoholiskā šampanieša pudele "Mežezers".

Jāpiebilst, ka skatītāju uzmanību piesaistīja Skulmes izskats - viņai mugurā bija zils peldkostīms, kā arī kovboja tipa cepure. Liene gan pēc tam skaidroja, ka cepure viņai galvā tādēļ, jo abi atardās zem klajas debess un smidzināja lietus.

Kivičs un Skulme pastāstīja par aktualitātēm abu dzīvē, tostarp, kāda Facebook sekotāja uzdeva jautājumu, ko abi darīs ārzēmēs. Jāpiebilst, ka Kivičs un Skulme plāno pamest Latviju.

"Nu ko liks, to darīs," atbildēja Andris.

Tāpat Kivičs un Skulme izmantoja izdevību vēlreiz pateikt sabiedrībai, ka pārdod savas mantas, tostarp Skulmes drēbes un ozolkoka galdu.

Jāatgādina, ka pirms neilga laika plašu sabiedrības rezonansi izraisīja Kiviča un Skulmes tiešraide, kurā abi bija redzami, sēžot vannā. Toreiz vērīgākie Facebook lietotāji īpašu uzmanību pievērsa Lienes krūtij un Andra dzimumorgānam, kas esot bijuši redzami kadrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas