Lindu Mūrnieci pārsteidz kārtējais "inteliģentais" vīrietis

tautaruna.lv 20.marts 2019, 14:22
 
Facebook/ekrānšāviņš
"Hotel Roma" vadītāja un bijusī ministre Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook nesen atklāja, ka mēdz sarakstīties ar dažādiem cilvēkiem, gan pazīstamiem, gan nepazīstamiem, taču par īpaši nepatīkamu kategoriju viņa uzskata precētus vīriešus, kas "meklējas" un vēlas krāpt savas partneres. Tagad Mūrniece publiskojusi saraksti ar kādu kungu, kurš vēlējies ar viņu iepazīties, taču par sevi radījis neinteliģenta vīrieša iespaidu.
"Īsā pamācība, kā nerakstīt sievietēm," ekrānuzņēmumus komentējusi Mūrniece.

Viņa ziņu sūtītājam atbildējusi, ka, ja vēlas ar kādu iepazīties, tad rakstītajā ir jāiegulda izdoma, nevis jāraksta vienkārši nepaplašināti teikumi. Mūrniece vīrietim arīdzan novēlēja veiksmi atrast kādu citu dāmu.

Kāda sieviete, apskatot ziņas, ko stiprā dzimuma pārstāvis sūtījis Mūrniecei, izteikusies, ka "tā nav nācijas iezīme, pie norvēģiem tas izklausās vēl trakāk". Savukārt kāda cita nospriedusi, ka minētais vīrietis droši vien nav pabeidzis pamatskolu, bet, iespējams, ka viņam ir laba sirds. Taču kāds vīrietis atzinis, ka, viņaprāt, šāda "pareizrakstība" vien liecina par necieņu pret sarunas biedru. "Ja saruna uzsākta ar mērķi iepazīties, tad tas liecina par rakstītāja stulbumu," viņš piebildis.

Jāatgādina, ka nesen Mūrniece pauda, ka ir laimīgi šķīrusies. Taču pagājušā gada novembrī uzņēmēja atzina, ka viņai ir sākusies "trešā un pat ceturtā jaunība".

Kā zināms, pērn tika šķirta ārsta un bijušā Saeimas deputāta Hosama Abu Meri laulība ar Mūrnieci. Deputāts uzsāka nopietnas attiecības ar LTV ziņu diktori Lindu Krūmiņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas