Virsnīte bērnībā sapņojusi par savu viesnīcu un zirgiem

tautaruna.lv 21.marts 2019, 11:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
TV personība un žurnāliste Kristīne Virsnīte vietnē Instagram pastāstījusi, ka 12 gadu vecumā sapņojusi par savu viesnīcu un zirgiem, kas mitināsies stallī.
"Kad man bija 12, es sapņoju par savu viesnīcu un zirgiem, man bija skaidrs, ka man būs staļļi un tādi skaistuļi kā Kalifs. Man sen vairs nav 12 un arī viesnīcas man nav, protams, man nav arī zirgu un sapnis par to visu ir pagaisis, taču zinu, ka dosimies ar Ami izjādēs, kad zeme iesils. Savādi, taču filmēšanas mani vienmēr it kā nejauši, taču pārliecinoši aizved, kur man būtu bijis jānokļūst tik un tā," atzīst Virsnīte.

Komentāros cilvēki steiguši dalīties ar saviem bērnības sapņiem. Kāda sieviete atklājusi, ka kādreiz sapņojusi par dziedātājas karjeru. Viņas dzīves plānā neietilpa ne vīrs, ne bērni. Taču tagad viņa var lepoties ar pasakainu vīru un burvīgu meitiņu. Mājās ik pa laikam tiekot rīkoti solo koncerti. "Esmu pati laimīgākā dziedātāja pasaulē!" viņa priecājas.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jāatzīmē, ka nesen Virsnīte stāstīja, ka kopš pirms 10 gadiem kļuvusi par mammu, dzīve ir ir krietni mainījusies un ir nemitīgi karuseļi.

Jāatgādina, ka Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas