VIDEO: Neticami! Končita Vursta izmainījusies līdz nepazīšanai

tautaruna.lv 20.marts 2019, 15:49
 
AFP/Scanpix
Austriešu dziedātāja Končita Vursta jeb īstajā vārdā Toms Noirvits 2014. gadā plūca uzvaras laurus starptautiskajā dziesmu konkurā "Eirovīzija". Ja dziedātāja iepriekš tērpās dažādos sievišķīgos tērpos un viņu varēja atpazīt pēc gariem, tumšiem matiem un bārdas, tad tagad viņa kardināli mainījusi savu izskatu un tēlu.
Savā jaunākajā dziesmas "Hit Me" videoklipā, kas skatāms vietnē "Youtube", Vursta redzama ar īsiem, gaišiem matiem un bārdu, tērpusies vīrišķīgās drānās.

Dziedātājas fani steiguši izteikt sajūsmu par viņas pārvērtībām. Kāds komentētājs atzinis, ka Vursta patiesi izskatās satriecoši, nodēvējot viņu par seksīgu, ļauno, kritušo ciplanētiešu eņģeli. "Mīlu, ka Končita vienlaicīgi var būt gan sievišķīga, gan vīrišķīga," paudis kāds cits dziedātājas fans. "Jā, karaliene! Mīlu tevi, Končita," atzinis kāds cits komentētājs. Vēl kāds norādījis, ka šai dziesmai būtu jāpārstāv Austrija šī gada Eirovīzijā. "Vai ir par vēlu, lai kaut ko mainītu?" taujājis Vurstas fans.

Jāatgādina, ka pērn Vursta atklāja, ka sirgst ar HIV. Vursta bija spiesta atklāt skumjo diagnozi pēc tam, kad bijušais mīļotais vīrietis centās viņu šantažēt ar šo informāciju.

Vursta norāda, ka lūkos vairs nekad nenonākt situācijā, kad viņu var šantažēt, un norāda, ka HIV diagnoze viņas daiļrades faniem neko nemaina un ir būtiska tikai seksuālajiem partneriem.

Jāpiebilst, ka pirms pāris gadiem portāls nra.lv jau vēstīja, ka Noivirts ir noguris un vairs nevēlas iemiesoties Končitas tēlā, un nolēmis viņu "nogalināt". Viņš uzskata, ka Končita ir aizēnojusi viņu kā mākslinieku, baudot publikas mīlestību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas