Sieva Madara atklāj nelāgas lietas par Andri Kiviču

tautaruna.lv 19.marts 2019, 11:50
 
facebook.com
Madara Kiviča nolēmusi vairs neklusēt un atklāti stāsta, kāda ir viņas komunikācija ar Andri pēc viņa aiziešanas pie sabiedrības dāmas Lienes Skulmes, vēstīts Martas Martinsones rakstā "Viņš jau teica, ka mani ir krāpis", izdevumā "Kas Jauns".

Madara saka, ka par viņu, balstoties uz Andra vārdiem, presē tiek runāts kā par izlutinātu skuķi, kas dzīvojusi uz citu rēķina un prasa naudu, it kā to prasītu sev.

Madara saka, ka ir strādājusi gan iepriekš, gan arī tagad mēģina atrast dažādas iespējas, kā nopelnīt naudu sev un bērnu uzturēšanai.

Pēc Madaras teiktā, Andris, aizejot prom, viņai pateicis ko zemisku.

"Viņš man, kad gāja prom no mājām, teica: "Tev tagad ir uzdevums atrast vīrieti, kurš jūs nodrošinās." Uzskatu, ka tas ir zemiski," atklāja Madara, uzsverot, ka nevienam citam vīrietim nav jāuzņemas atbildība par abu bērniem.

Tāpat Madara atklājusi, ka pārtrauca ar Andri komunicēt, kad viņš, būdams alkohola reibumā zvanīja viņai un draudēja ar visu, ar ko vien var draudēt. Savukārt, esot skaidrā, zvanījis un stāstījis, cik viņam grūti klājoties.

Madara uzsver, ka šo manupulāciju vairs nevar paciest.

Jāatgādina, ka pēc tam, kad kļuva zināms par Andra Kiviča attiecībām ar Lieni Skulmi, mūziķis paziņoja, ka oficiāli šķirsies no sievas Madaras. Tajā pašā laikā uzvirmoja runas, ka Kivičs nemaksā sievai alimentus par bērniem vai maksā mazu summu. Pats Andris gan pauž, ka sievai palīdz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas