Mirušas jau vairākas Krievijas zvaigznes, kas piedalījās vienā TV šovā

tautaruna.lv 18.marts 2019, 13:15
 
RIA Novosti/Scanpix
Krievijas dziedātājas Jūlijas Načalovas nāve kļuva par baisu turpinājumu mistiskiem notikumiem, kas saistīti ar TV šovu "Pēdējais varonis".

Kā tika ziņots, 39 gadu vecumā vienā no Maskavas slimnīcām nedēļas nogalē nomira dziedātāja Jūlija Načalova, viņai apstājās sirds.

Krievijas mediji raksta, ka Načalova papildinājusi "mirušo statistiku", kas attiecas uz kādreiz populāro televīzijas šovu "Pēdējais varonis".

Kas tas ir - lāsts vai tikai baisa sakritība, jautā mediji.

Tiek vēstīts, ka to slavenību vidū, kas piedalījās šovā un vairs nav starp dzīvajiem, ir Jūlija Načalova, reperis Decls, Kriss Kelmijs, Vera Glagoljeva un Žanna Friske.

Načalova šovā piedalījās 2003.gadā. Viņa nokļuva slimnīcā 8.martā un, kā nesen atklāja, Načalovas ārsts, ja operācijas (kājas apmputācija) tiktu veikta tajā pašā dienā, dziedātāju būtu varējis izglābt. Taču Jūlija bija kategoriski pret, slimnīcā viņas stāvoklis pasliktinājās un ārsti vairs nekādi nevarēja palīdzēt.

Arī Decls piedalījās šovā 2003.gadā. Par viņa nāvi kļuva zināms februāra sākumā. Mūziķim pēc uzstāšanās apstājās sirds.

Arī Kelmijs bija šova dalībnieks 2003.gadā. Kelmijs nomira 2019.gada 1.janvārī pēc Jaunā gada svinībām.

Tāpat arī Glagoljeva šovā piedalījās 2003.gadā. Aktrise nomira no kuņģa vēža.

Žanna Friske piedalījās šovā divus gadus pēc kārtas - 2003.un 2004.gadā. Friske nomira no galvas smadzeņu vēža 2015.gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas