Valdis Valters nāk klajā ar skarbu viedokli par cilvēkiem Latvijā

tautaruna.lv 15.marts 2019, 17:00
 
Emīls Desjatņikovs/ F64 Photo Agency
Šonedēļ plašu rezonansi sociālajos tīklos iemantojis bijušā basketbolista Kristapa Valtera paustais viedoklis izdevuma "Privātā dzīve" Gitas Vīksnes sagatavotajā materiālā "Atgriezties dzimtenē vairs negrib", kurā viņš norāda, ka "viņam nepatīk Latvija, tā viņam esot par mazu." Tiesa, viņš nav vienīgais savas ģimenes pārstāvis, kurš nekautrējās no šādiem skaļiem paziņojumiem.

Kamēr Kristaps Valters jau iepriekš minētajā materiālā nav slēpis, ka šobrīd dzīvo Francijā, labi pelna un neplāno atgriezties mūsu zemē uz pastāvīgu dzīvi, tikmēr viņa tēvam Valdim Valteram ir ko teikt par Latvijā dzīvojošajiem cilvēkiem.

"Latvijā visiem riebjās visi.Tādi nu mēs esam..," teikts viņa publicētajā ierakstā mikroblogošanas vietnē twitter, kas tur parādījies pēc tam, kad sākušās diskusijas par viņa dēla pausto viedokli.

"Valteriem tikai visi latvieši ir slikti un riebjas. Man tā nav un daudziem citiem arī nē," atbildējis kāds ieraksta komentētājs. Tikmēr Valdis Valters uz šo atbildējis, ka latvieši neesot tie, kas viņam riebjas. "Skaļi neteikšu, kas riebjas".

Jau vēstīts, ka pirms došanās uz ārvalstīm basketbolista karjeru noslēgušais K.Valters izmēģināja savus spēkus basketbola kluba trenera amatā, kļūstot par "Valmiera"/ Ordo" galveno treneri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:44

Jaunākās diskusijas