Kivičs: Bija doma boksēties ar lauztu pirkstu, tā būtu sava veida intriga

tautaruna.lv 14.marts 2019, 18:19
 
Ekrānuzņēmums
Pēc nelielas klusuma pauzes sociālajā tīklā Facebook savus sekotājus uzrunājis mūziķis un raidījumu vadītājs Andris Kivičs. Mūziķis paskaidrojis vairāk par pārcelto cīņu ar tā saukto "viltus ziņu tēvu" Niku Endziņu jeb Neidu, kā arī atklājis, kad kopā ar mīļoto Lieni Skulmi plāno pamest Latviju.

Mūziķis tiešraides skatītājiem atkārtoti parādīja ieģipsēto roku, norādot, ka lauzts labās rokas pirksts.Kivičs roku satraumēja 6. martā, kad sakāvās ar diviem jauniešiem pie lielveikala Iļģuciemā. Nākamnedēļ taps zināms, vai nepieciešama operācija.

Kā norāda Kivičs, labākajā gadījumā 12. aprīlī noņems ģipsi, bet ja būs nepieciešama operācija, tad vēl 5 nedēļas par cīņu mūziķis nevar domāt. Līdz ar to boksa mačs ar Neidu varētu notikt 20. maijā. Tāpat cīņu rīkos jauns organizētājs.

Andris atklāja, ka bijusi ideja boksēties ar lauztu pirkstu, kas radītu lielāku interesi, bet tas ticis aizliegts.

Lai arī pārim sabiedrībā ir daudzi nelabvēļu, kurus mūziķis aicina novērsties no viņa attiecībām un nesekot viņam sociālajos tīklos, ir cilvēki, kuri pārim vēl tikai labu. Vairāki cilvēki aicina Andri un Lieni dzīvot dažādās pasaules valstīs, piemēram, Maurīcijā, Kanādā, Austrālijā, Jaunzēlandē, pat Honkongā. Taču pirms došanās prom, Kivičs vēlas pabeigt savu televīzijas realitātes šovu un redzēt savas jaunākās grāmatas izdošanu. Jaunākais veikums ar nosaukumu “It kā tu kaut ko zinātu?” iznākšot marta beigās vai aprīļa sākumā.

Tāpat Liene un Andris sākuši rakstīt jaunu grāmatu, kas varētu iznākt vasarā. Nosaukums jau ir skaidrs - “Divi pret pasauli”. Tajā varēs uzzināt abu mīlnieku domas par visu notiekošo saistībā ar viņu attiecībām.

Lai arī mūziķis norāda, ka dosies prom no Latvijas marta beigās, Kivičs sola tiešraides no abu jaunās dzīvesvietas, kā arī atbraukt uz Latviju, kad notiks boksa mačs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas