Marija Zeltiņa: Pavasari, es tevi tik ļoti gaidu!

tautaruna.lv 17.marts 2019, 16:00
 
Instagram/ekrānšāviņš
Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Zeltiņa vietnē Instagram norādījusi, ka nevar sagaidīt pavasari. Viņa atkal grib iemīlēties dzīvē un cilvēkos.
"Šajā pavasarī vēlos Tev novēlēt: Uzdrošināties, piedzīvot, ļauties,izdarīt kaut ko,ko sen jau esi vēlējusies,bet neesi uzdrošinājusies. Atvērt sirdi un pateikt paldies! Nebaidīties kārtīgi izsmieties-prieks nekad nav lieks! Atļauj to sev! Klausīties mūziku un dziedāt līdzi savām mīļākajām dziesmām - ļauties brīvībai un piedzīvot sevi! Izmēģināt jaunas garšas un smaržas,kas ikdienu ļaus pārvērst mazos svētkos," raksta Zeltiņa.

Vēl viņa novēl ļauties piedzīvojumiem - doties izbraucienos, īsās un garās pastaigās, izbaudīt konkurenci, jo tā ir ceļš uz attīstību. Kā arī rriecāties par citu panākumiem, ļaut tiem kalpot par iedvesmu un motivāciju. Arī mācīties, neapslāpēt sevī vēlmi pēc jaunām zināšanām, jo tas ir ceļš uz personīgo izaugsmi. "Sekot saviem sapņiem un mērķiem, bet palikt uzticīgai saviem principiem! Pieņemt sevi un apzināties, ka Tevī ir milzu potenciāls, kas gaida, kad Tu to atmodināsi," atzīmē Zeltiņa.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Zeltiņa (@marijazeltina) on

Jāatgādina, ka Marija Zeltiņa ir psiholoģijas studente, meitiņas mamma un aktīva Instagram blogotāja. Viņa dalās ar ikdienas ainiņām un skatiem no ceļojumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas