Markus Riva daiļā dzimuma pārstāves Sieviešu dienā pārsteidz ar kailfoto

tautaruna.lv 11.marts 2019, 19:34
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Dziedātājs un bijušais šova "X-faktors" vadītājs Markus Riva 8. martā, kad visā pasaulē tika atzīmēta Sieviešu diena, dāmas sveica ar vietnē Instagram ievietotu kailfoto.
"Sveicieni svētkos! С праздником, женщины и девушки!
Happy 8th of March, ladies," novēlēja Riva.

Publicētajā fotogrāfijā daiļā dzimuma pārstāves varēja novērtēt dziedātāja trenēto, sportisko augumu. Viņas arī nekautrējās mākslinieku apbērt ar komplimentiem. Kāda dāma atzinusi, ka šī ir labākā dāvana svētkos, kāda cita pēc fotogrāfijas apskatīšanas norādījusi, ka viņai vajag izsaukt ātro medicīnisko palīdzību.

Savukārt vēl kāda sieviete paudusi savu nostāju, sakot, ka " jūs skaisti dziedat, labi izskatāties, bet tie vīriešu plikumi ir priekš džekiem".

Dziedātāja ievietotā fotogrāfija saņēmusi 5970 atzīmes "patīk".

View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

Miķelis Ļaksa pazīstams kā Markus Riva, ir latviešu mūziķis, producents, modelis. Izdevis vairākus albumus, debijas studijas albums — "Ticu" (2009).

Sacerējis mūziku dažādiem televīzijas raidījumiem. 2014. gadā piedalījies TV šovā "Gribu pie Meladzes", kur sasniedzis superfinālu, tajā paliekot 2. vietā.

Jāatgādina, ka Starptautiskā sieviešu diena ir starptautiska sieviešu solidaritātes diena, ko 8. martā svin lielā daļā valstu.

Saskaņā ar iesakņojušos mītu 8. martu kā sieviešu solidaritātes cīņā par sieviešu tiesībām dienu sākuši svinēt, pateicoties 1857. gada 8. marta notikumiem Ņujorkā. Tad ielās izgājušas sašutušās tekstilrūpniecībā strādājošās sievietes protestēja pret pārlieku smagajiem darba apstākļiem, pārlieku ilgo darba dienu un neadekvāti mazo samaksu par darbu. Policija demonstrāciju esot izklīdinājusi ar šāvieniem, vairāki desmiti protestētāju nogalinātas vai ievainotas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas