Iespējams, šī brīža slavenākais cilvēks Latvijā atklāj patiesību par konfliktu klubā

tautaruna.lv 8.marts 2019, 12:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Tieši pirms nedēļas sociālajos tīklos tika publicēti vairāki video, kuros redzams, kā, iespējams, šobrīd slavenākā un aprunātākā persona Latvijā Andris Kivičs kopā ar sirdsdāmu Lieni Skulmi Vecrīgas atpūtas vietā "Ezītis Miglā" pikti no koncerta raida prom Niku Endziņu, ar kuru mūziķim jau iepriekš sarunātā cīņa boksa ringā. Kanāla "STV Pirmā" šovā "Kivičs. Pavisam privāti" mūziķis pastāstījis, vai konflikts patiesībā bijis īsts, vai inscenēts.
Kā izrādās, tad Andris Kivičs jau pirms koncerta klubā zinājis, ka Niks Endziņš ieradīsies uz šo pasākumu. Tiesa gan savā realitētes šovā "Kivičs. Pavisam privāti" mūziķis noraida apgalvojumus, ka konflikts būtu inscenēts.

Jau vēstīts, ka aculiecinieku uzņemtajos kadros redzams, kā sākotnēji Liene Skulme Niku Endziņu aplej ar dzērienu, tad no skatuves lec nost Andris, kurš kopā ar mīļoto N.Endziņu cenšas "izmest" no atpūtas vietas. Turklāt jaunekli krietni pagrūstīja arī dziedātāja mīļotā Liene. Tiesa, visu "saķeršanās" beigusies ne bez sekām- Andrim nu jālabo dārgā ģitāra, kura cietusi brīdī, kad viņš, metoties virsū Endziņam, paklupis un nokritis no skatuves. Vairāk par konfliktu vari izlasīt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas